GERARD KEUKEN EN MEUBEL DESIGN/ONS WERK/MAATKEUKENS

HANDGEMAAKTE KEUKENS
Speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt!

ONTWERP
We beginnen bij het maken van een ontwerp naar uw wensen. Uw ideeën zijn belangrijk om een unieke keuken te creëeren. Meestal kom ik bij u aan huis, zodat ik een goed beeld heb van de ruimte waarin de keuken geplaatst gaat worden. Tijdens het bezoek krijg ik een beeld van uw interieur en leefstijl, zodat we uw keuken hierop afgestemd kan worden. Wilt u een leef- of woonkeuken? Een kookeiland of hoekkeuken? Moet de keuken in de stijlvolle landhuisstijl? Of de strakke lijnen van een modern design? Er is veel keuze uit materialen en houtsoorten. Bijvoorbeeld massief eiken, mahonie, noten, kersen en beuken. Maar ook RVS, natuursteen en glas. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Uw keuken apparatuur wordt naar wens afgestemd. Ik adviseer u meestal apparatuur van de merken Bosch, Boretti, Gaggenau, Miele of Siemens.

PLAN
Het is belangrijk dat u vooraf een goed beeld krijgt van uw keuken. Daarom teken ik het ontwerp met een modern 3D tekenprogramma. Naar aanleiding van dit plan bespreken we nadere wensen.

TEKENING VAN KEUKEN
Voor veel mensen is het lastig voor te stellen hoe een lege ruimte/keuken er met inrichting uit zal gaan zien. Soms is een ruimte nog niet eens gebouwd wanneer je bepaalde beslissingen moet nemen voor de inrichting. Digitale impressies en animaties bieden uitkomst. Wij werken met een 3D tekenprogramma, wij ontwerpen hierin uw wensen, het begin van uw droomkeuken! Met duurzame materialen, mooie kleuren en natuurlijk een luxe en comfortabele vormgeving!

REALISEREN
In onze werkplaats maken wij uw keuken op maat. U bent nooit gebonden aan standaarduitvoeringen en -maten. In principe is alles mogelijk en kunnen we voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Ook de afwerking met behandeling van beits, verf, hooglanslak of matlak kunnen wij verzorgen.

Heeft u interesse? Of wilt u een prijsopgave? Neem dan contact op.

U kunt ook een schets of plattegrond mailen. Indien u aangeeft wat u mooi vindt, maak ik een offerte op afstand.

LINKS VAN KEUKEN APPARATUUR

www.quooker.nl
www.bora.com

 


Twitter Pinterest sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN