GERARD KEUKEN EN MEUBEL DESIGN/ONS WERK/MAATMEUBELS

HANDGEMAAKTE MEUBELS
Passend in de sfeer en stijl van het huis. Van klassiek en landelijk tot retro of design.

  TAFELS
Een salon-, bijzet- of eetkamertafel op maat gemaakt. Heeft u zelf al een ontwerp voor ogen of wilt u een tafel die bij uw andere meubels past: wij maken uw tafel precies zoals u wilt. We werken veel met massief hout, maar ook met plaatmaterialen voorzien van dikke fineerlagen. In houtsoort en afwerking is alles mogelijk, zelf ruw geborstelde tafels.
     
 

WANDKASTEN | AUDIOMEUBELS
Een wandkast of audiomeubel vormt vaak een functionele aanvullingen op uw interieur. We bouwen uw kastenwand of audiomebuel eventueel van muur tot muur en van vloer tot plafond.

De indeling bepaalt u zelf: boeken, kleding, servies, voorraad, TV en audio of computerscherm en -kast.

We hebben veel materiaalkeuzes: massief eiken, mahonie, noten, kersen en beuken. Maar ook veel plaatmaterialen met de mooiste decors. Geschilderd of gespoten met de mooiste verfen en beitsen. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

     
 

BADMEUBELS
Wij kunnen uw badmeubels volledig op maat maken. Dit doen we door samen met u een ontwerp te maken. We gebruiken daarvoor materialen met hoge kwaliteit zoals multiplex en massief hout. De bladen kunnen worden vervaardigd uit hardsteen, graniet, composiet of beton. Ook kunnen we u adviseren in optimale ruimtebenutting en afwerking van alle badkamer elementen zodat deze er prachtig uitzien en tevens functioneel zijn. We kunnen een indelingsplan 3D uittekenen en visualiseren.

     
  KAMER EN SUITE
Uw interieur wordt wel heel stijlvol met een jaren ’30 'kamer en suite'. De kenmerkende symmetrie, de klassieke afwerking (Engelse stijl) en het zachte kleurenpalet zorgen voor een warme woonkamer. De bossing paneeldeuren en een traditioneel plankdraagsysteem maken een authentieke uitstraling compleet. Met een indeling die aansluit op uw wensen.
     
  GARDEROBEKASTEN | KLEDINGKASTEN
Veel mensen kampen met een te kleine ruimtes of een schuine kap/dak. Vaak kan hier eenvoudig een kleding- of opbergkast voor gemaakt worden. Zo maakt u zelfs van de ogenschijnlijk inefficiente ruimtes een functioneel opbergsysteem.
     
 

SCHUIFDEURKASTEN
Een ideale mogelijkheid om spullen en vooraad op te bergen is een schuifdeurkast. Doordat schuifdeuren weinig ruimte innemen kan het bijna overal geplaatst worden.

Wij gebruiken schuifdeurbeslag met gelagerd rolsysteem zodat de deuren geruisloos te bedienen zijn. Dik plaatmateriaal als standaardsysteem zorgt ervoor dat de deur stabiel is.

Er zijn veel mogelijkheden voor de deuren. Vaak is dit spaanplaat met een decor erop. Dit is ideaal en praktisch in opbergruimtes of kantoren. De zijkanten en/of randen worden dan afgedekt met een aluminium profiel. Niet iedereen vindt dit een mooie uitstraling hebben. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor geschilderde of gespoten paneeldeuren of deuren voorzien van echt houtfineer. De randen worden dan afgewerkt met fineer - het aluminium is dan onzichtbaar geworden. Spiegels, gelakt en gematteerd glas is ook mogelijk. De kastindeling zelf is naar eigen wens uit te voeren, met lades en schapsystemen.

     
 

LAMBRISERING | RADIATOROMBOUW
Radiatoren zijn meestal niet mooi om te zien. Als u zich er aan stoort of u vindt dat het mooier kan, dan kunnen wij een radiatorombouw maken zodat u niets meer van uw radiator ziet maar wel het rendement behoudt.

Lambrisering is de betimmering van een wand met paneelwerk of planken/latten. Het is niet alleen stijlvol maar dient ook vaak voor bescherming en het is goed schoon te houden. In lambrisering zitten vaak radiatorombouwen verwerkt.

Heeft u interesse? Of wilt u een prijsopgave?
Neem dan contact met ons.

 


sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN
Twitter Pinterest