ONS WERK

GESPECIALISEERD IN HANDGEMAAKTE KEUKENS
Maar naast uw keuken kunnen we ook uw badkamermeubel of woonkamermeubel realiseren, we richten zelfs complete woningen in met maatwerk meubels in een passende stijl. (totaalinterieurs)

ONTWERP
We beginnen bij het maken van een ontwerp naar uw wensen. Uw ideeën zijn belangrijk om een unieke keuken te creëeren. Wilt u een leef- of woonkeuken? Een kookeiland of hoekkeuken? Moet de keuken in de stijlvolle landhuisstijl? Of de strakke lijnen van een modern design? Er is veel keuze uit materialen en houtsoorten. Bijvoorbeeld massief eiken, mahonie, noten, kersen en beuken. Maar ook RVS, natuursteen en glas. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Uw keuken apparatuur wordt naar wens afgestemd. Ik adviseer u meestal apparatuur van de merken Bosch, Boretti, Gaggenau, Miele of Siemens.Voor veel mensen is het lastig voor te stellen hoe een lege ruimte/keuken er met inrichting uit zal gaan zien. Soms is een ruimte nog niet eens gebouwd wanneer je bepaalde beslissingen moet nemen voor de inrichting. Digitale impressies en animaties bieden uitkomst. Wij werken met een 3D tekenprogramma, wij ontwerpen hierin uw wensen, het begin van uw droomkeuken! Met duurzame materialen, mooie kleuren en natuurlijk een luxe en comfortabele vormgeving!

PLAN
Het is belangrijk dat u vooraf een goed beeld krijgt van uw keuken. Daarom teken ik het ontwerp met een modern 3D tekenprogramma. Naar aanleiding van dit plan bespreken we nadere wensen.

REALISEREN
In onze werkplaats maken wij uw keuken op maat. U bent nooit gebonden aan standaarduitvoeringen en -maten. In principe is alles mogelijk en kunnen we voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Ook de afwerking met behandeling van beits, verf, hooglanslak of matlak kunnen wij verzorgen.

Heeft u interesse? Of wilt u een prijsopgave? Neem dan contact op.

U kunt ook een schets of plattegrond mailen. Indien u aangeeft wat u mooi vindt, maak ik een offerte op afstand.

 

 

 

LINKS VAN KEUKEN APPARATUUR

www.quooker.nl
www.bora.com

Twitter Pinterest sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN