PROJECTEN/TOTAALINTERIEURS/PROJECT WOONHUIS TERSCHUUR

Met de enorme hoge kastenwand gemaakt van zwart eikenhout biedt deze keuken veel opbergruimte, ook het strakke witte eiland is praktisch ingedeeld met veel opbergladen. Deze keuken is voorzien van Siemens keukenapparatuur,  zoals een grote inbouwvriezer, koelkast, combioven, stoomoven, inductiekookplaat met hierachter een downdraft werkbladafzuiging. De vaatwasser is van Miele, voor de keukenkraan is de uitvoering in "gun metal" (zwart staal) gekozen, deze heeft een mooi contrast met het witte composietstenen werkblad, deze keukenkraan met spoeldouche kop heeft ook een kokendwater uitloop, een vergelijkbare kraan als quooker.

 

De laden van het eiland zijn voorzien van eikenhouten bestekbak indelingen, de keukentafel "stamtafel" heeft een robuuste uitstraling, ook de schappen in de kastenwand hebben dezelfde schorskanten.

Tussen woonkamer en woonkeuken

In de badkamer eikenhouten meubels, het bovenblad van het wasmeubel is van wit composietsteen met hierop wit glazen spoelkommen, op de volledige tussenwand is voorzien van een grote spiegel, uit deze spiegel komen de inbouwkranen.

             In de woning is stijlvol RVS deurbeslag toegepast        

 


sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN
Twitter Pinterest